/

Ένας απλός δημότης!

7850 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Ανάρτηση έκανε ο συντοπίτης μας Μανώλης Λυκουρόπουλος με την οποία υπερασπίζεται την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο υποστηριχτής της δημοτικής αρχής διαφαίνεται πως δεν ξέρει ο Λυκουρόπουλος ότι καμία τράπεζα δεν δίνει όλο το ποσό που ζητάει ο πελάτης! Και πως η τράπεζα, σε αντίθεση με την περιφέρεια, ζητά πίσω τα χρήματα και μάλιστα με τόκο!!!

Όσο για την ασφάλεια των παιδιών και των αθλητών που επικαλείται, το καλύτερο που έχει να κάνει ο Λυκουρόπουλος είναι να δει την τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει τα αποδυτήρια του γηπέδου ποδοσφαίρου και τις δεκάδες ρωγμές του κλειστού, αποτελέσματα της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής!

Και μιας και ο ίδιος υποστηρίζει ότι καταθέτει την άποψή του σαν ένας απλός δημότης πρέπει να θυμίσω τα εξής: Ο Λυκουρόπουλος είναι ένας απλός δημότης που στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του Λιανού και απευθυνόμενος στο κοινό είχε δηλώσει με περίσσια περηφάνια: «Για όσους δεν με ξέρουν είμαι ο Μανώλης Λυκουρόπουλος και όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν έχω χάσει ποτέ σε δημοτικές εκλογές!!!»

Είναι ένας απλός δημότης που λαμβάνει απευθείας ανάθεση από το Δήμο ο οποίος αγόρασε τις φωτογραφίες του για να προβάλλει το νησί μας! Είναι ένας απλός δημότης που κάθε λίγο και λιγάκι  κάνει χρέη παπαρουσιαστή σε κάθε παπαράσταση του Δήμου!!!