/

Γκαστρονομικό φεστιβάλ

4623 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

To γαστρονομικό φεστιβάλ που διοργάνωσε φέτος η δημοτική αρχή υπό τον τίτλο «great food of Naxos & small Cyclades» ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού παρά τις όποιες προσδοκίες, δεν πραγματοποιήθηκε! Και είναι η δεύτερη φορά, που δαπανάμε δεκάδες χιλιάδες ευρώ, ο Κούτουλας σχεδιάζει ασχεδίαστα προγράμματα και λόγκο και δεν γίνεται εντέλει τίποτα!!!

Το έχουν βρει το νόημα της ζωής οι δημοτικοί μας άρχοντες το πώς να δαπανάνε δημόσιο χρήμα και να μην δικαιολογούν καν τα έξοδα που κάνουν για το τίποτα… Στο νόημα της ζωής των Μόντι Πάιθονς έχει μια σκηνή από το φετινό γαστρονομικό φεστιβάλ, όπου ο αρμόδιος αντιδήμαρχος έχει σερβίρει ένα σκασμό τοπικά εδέσματα στον επισκέπτη του φεστιβάλ, που εξαιτίας της λαιμαριάς του έφαγε μέχρι σκασμού!!!!

Τώρα από τις επίσημες δηλώσεις-δικαιολογίες ότι τελικά το φεστιβάλ δεν έγινε λόγω που δεν υπάρχει προϋπολογισμός, (λες και το ότι δεν υπάρχει προϋπολογισμός φταίνε άλλοι!) καλά θα ήταν να μας εξηγήσουν το πώς ξοδεύτηκαν μέχρι σήμερα τόσα χρήματα σε τελετές υποδοχής, σε φιέστες, κεράσματα, αποκριάτικους «στολισμούς» και άλλα θεάματα;