/

Δελτίο τύπου

4173 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων ενημερώνει όσους με γελοίες αναρτήσεις τους στα social media κατηγορούν τη δημοτική αρχή για τη μπουλντόζα που μπήκε στη μικρή παραλία του λιμανιού, ότι ο δήμαρχος Δυμύτης δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί άλλες ανομίες στις παραλίες του νησιού μας.

Με την παρέμβαση της μπουλντόζας στην εν λόγω παραλία, αποκαταστάθηκε η νομιμότητα, αφού σκοπός της ήταν να γκρεμίσει παράνομα και κτίσματα που κάποιοι είχαν -αυθαίρετα- δημιουργήσει εκεί. Επίσης ενημερώνουμε πως με τη συνδρομή του τέως προέδρου της Χώρας Μαυρογιάννη θα γίνεται συχνός έλεγχος για αυθαίρετα κτίσματα, και αν χρειαστεί η μπουλντόζα θα μπαίνει παραπάνω από δύο φορές το μήνα που μπαίνει μέχρι σήμερα!!!!

Εννοείται πως το παραπάνω δελτίο τύπου είναι φανταστικό γιατί στην πραγματικότητα ο λόγος που -όπως ενημέρωσε ο τέως πρόεδρος της Χώρας- η μπουλντόζα μπαίνει δύο φορές το μήνα στην μικρή παραλία, είναι για να συγκρατήσει την άμμο που πάει στα τραπέζια των καταστημάτων!!!

Ήγουν, σύμφωνα με το «σκεπτικό» του Δυμύτη, και των συν αυτώ, ένα μακροχρόνιο πρόβλημα αντιμετωπίστηκε με μια προσωρινή λύση, αφού παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες της δημοτικής αρχής και τις παρεμβάσεις της μπουλντόζας, η άμμος πάντα επιστρέφει στη θέση της!!!!

Ερώτηση προς τους κ.κ  Χατζηανδρέου και Βρούτση φωτογραφίες της «ήπιας» «οικολογικής» παρέμβασης της δημοτικής αρχής έχετε, δημόσια ομολογία για τη συχνή χρήση μπουλντόζας έχετε, τι σας εμποδίζει να ασκήσετε το θεσμικό σας ρόλο της αντιπολίτευσης;