/

Η προσωρινή λύση

3791 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Ως προσωρινή λύση χαρακτηρίστηκε από τον δήμαρχο, αλλά και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, η τοποθέτηση των κοντέινερ και των δεξαμενών της αφαλάτωσης έξω από το δημαρχείο. Βέβαια αυτή η δήλωση έρχεται σε αντίθεση με τη δήλωση του Μαυρομάτη ότι η συγκεκριμένη θέση επιλέχτηκε ανάμεσα σε επτά άλλες εναλλακτικές, γιατί αυτή πληρούσε όλους τους νομικούς, τεχνικούς και ουσιαστικούς λόγους!…

Η ιστορία λοιπόν, αυτός ο απόλυτος κριτής, θα κρίνει αν η συγκεκριμένη λύση και ο συγκεκριμένος χώρος ήταν τα πλέον κατάλληλα και ενδεδειγμένα. Αν κρίνει πως είναι, τότε θα βγουν ψεύτες  οι άρχοντες που κάνουν λόγο για προσωρινή λύση αφού η ιδανική λύση δεν μπορεί να είναι προσωρινή. Αν πάλι όχι, τότε θα βγουν ψεύτες οι άρχοντες που έκαναν λόγο για τις πλέον ιδανικές θέσεις και λύσεις!

Όπως και να έχει το πράγμα και στις δύο περιπτώσεις ψεύτες θα βγουν οι δημοτικοί άρχοντες με μεγαλύτερο ψέμα ότι αυτή η λύση είναι προσωρινή! Εκτός κι αν όταν λένε προσωρινή περιαυτολογούν, αφού οι μόνοι προσωρινοί είναι αυτοί και κάποτε θα πάψουν να είναι άρχοντες,  που είναι και η μόνιμη λύση!!!