/

Θετικά δείγματα!

561 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Οι προετοιμασίες για το χριστουγεννιάτικο στολισμό της Χώρας έχουν ήδη ξεκινήσει και στο ειδικά διαμορφωμένο ατελιέ, οι καλλιτέχνες δημιουργούν καθημερινά έργα τέχνης, που θα στολίσουν και θα ομορφύνουν αρκετές γωνιές της πόλης.

Και δεν είναι μόνο οι καλλιτέχνες που συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια. Ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Νάξου, Νίκος Κουτελιέρης, είναι ανάμεσα στα μέλη της ομάδας, αφού όντας ικανός τεχνίτης-κατασκευαστής, έχει αναλάβει την κατασκευή ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος πολιτισμού, Βαγγέλης Κατσαράς, παίζει καθοριστικό ρόλο, αφού -μεταξύ άλλων- έχει αναλάβει τη σημαντικότερη αποστολή, αυτή της τροφοδοσίας της ομάδας, αφού γνωρίζει πως νηστικό αρκούδι δεν χορεύει και γι αυτήν φροντίζει καθημερινά όπως δείχνει και η παραπάνω αναμνηστική φωτογραφία.

Όπως δείχνει ο φακός, το κλίμα είναι εξαιρετικό, οι εμπλεκόμενοι περνούν καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, κι έτσι είναι βέβαιο ότι αυτό που στο τέλος θα βγει προς τα έξω, ήγουν τα έργα και οι χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, θα είναι τόσο καλά που θα επαληθεύσουν όλα τα παραπάνω…