/

Κακές συνήθειες…

6883 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Η κακή συνήθεια του να μασάει κάποιος τη γλώσσα του έρχεται από τη βρεφική ηλικία.  Πολλά μωρά μασάνε τη γλώσσα τους και συνήθως το κάνουν από περιέργεια για να ανακαλύψουν το συγκεκριμένο μέρος του σώματός τους. Αν όμως αυτή η κακή συνήθεια συνεχιστεί και σε μεγαλύτερη ηλικία, τότε πρέπει να αντιμετωπιστεί γιατί μπορεί να προκαλέσει προβλήματα όπως οδοντικά, αλλά και στοματικά!

Από την άλλη το άγχος είναι η αιτία που ένα άτομο προβαίνει σε ασυναίσθητες κινήσεις οι οποίες μάλιστα είναι επαναλαμβανόμενες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο δήμαρχος Δυμύτης, που όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο περισσότερο μασάει τη γλώσσα του!!! Όσοι τον παρακολουθούν στα δημοτικά συμβούλια ή στις δημόσιες εμφανίσεις του θα το έχουν εύκολα διαπιστώσει… Ακόμα κι όταν την μασάει με κλειστό στόμα, για να μη φαίνεται!!!

Καταλαβαίνετε λοιπόν από τα παραπάνω, πόσα προβλήματα έχει προξενήσει στον εαυτό του με αυτή του την κακή συνήθεια, τα οποία όμως είναι πρόθυμος να τα υποστεί και την επόμενη πενταετία. Αν του έχει μείνει καθόλου γλώσσα!!!