/

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις (η αφίσα)

5855 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Έγινε γνωστό δια στόματος αντιδήμαρχου πολιτισμού, Βασίλη Φλεριανού, ότι φέτος το καλοκαίρι, δεν θα έχουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις.  Ο λόγος; Λόγω που δεν έχουμε προϋπολογισμό. Ο λόγος; Λόγω κενού στον προϋπολογισμό. Ο λόγος; Λόγω εξόδων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας. Ο λόγος; Δεν έβρεξε το χειμώνα.

Καταλάβατε; Για να παραχθεί πολιτισμός, είναι απαραίτητη προϋπόθεση να βρέχει το χειμώνα! Γιατί αλλιώς, αυτοί που ψάχνουν λόγο για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους και την ανικανότητά τους στο να καταρτίσουν προϋπολογισμό, στο να πράξουν έργο, στο να παράγουν πολιτισμό, σταματούν να ψάχνουν!!!

Τέλος πάντων, χωρίς καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων, (όχι τίποτα άλλο, αλλά αυξήσανε και τα τέλη πολιτισμού τρομάρα τους!) ας ενημερώσουν τουλάχιστον οι αρμόδιοι τον κόσμο -έστω με μια αφίσα- που θα πληροφορεί ντόπιους κι επισκέπτες ότι φέτος δεν θα γίνουν εκδηλώσεις.

Η «Μάσκα» ακολουθώντας την πάγια τακτική της να συμβάλει σε τέτοιες προσπάθειες δημιούργησε και προτείνει την παραπάνω εικόνα για να κοσμήσει την αφίσα. Μια εικαστική προσέγγιση που θίγει το πρόβλημα της λειψυδρίας και τονίζει την συνεισφορά του Δήμου και του αρμόδιου αντιδήμαρχου στον πολιτισμό!