/

Κλασικά εικονογραφημένα!

264 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Μετά τη μεταστροφή της δημοτικής αρχής και την επανένταξη μας στο ΦΟΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου, οι σημαντικότεροι εκπρόσωποι της, δήμαρχος και αρμόδιος αντιδήμαρχος, εμφανίστηκαν αμετανόητοι και μάλιστα συνέχισαν να υπερασπίζουν τη θέση που είχαν πάρει, πριν αναγκαστούν να αλλάξουν θέση!…

Ο Λιανός προσπαθώντας να υπερβεί εαυτόν, να αποδειχτεί δηλαδή ψευδέστερος των ψευδών του, δήλωσε: «Εμείς δεν έχουμε καμία κόντρα με την περιφέρεια. Έχουμε άριστη συνεργασία και θα έχουμε ακόμα καλύτερη, τώρα που θα ανοίξει το νέο ΕΣΠΑ. Υπάρχει αγαστή συνεργασία!»

Και το Μητσάκι της Ιωάννας έκαμε την ιστορική δήλωση: «Θεωρώ ότι η αντίδραση μας ήταν πολύ σωστή και θα το αποδείξει ο χρόνος!» Τι λες ρε γίγαντα Μητσάκι!!!! Είστε δηλαδή τόσο μπροστά, που εμείς οι υπόλοιποι, οι καθυστερημένοι στο μέλλον θα καταλάβουμε το τεράστιο μέγεθός σας ε; Εντωμεταξύ ο χρόνος έχει αποδείξει ότι χάσαμε ήδη δύο χρόνια με την πολύ σωστή αντίδραση σας!
Αλλά να είστε βέβαιοι πως ο χρόνος (δεν αργεί ενάμισης χρόνος μένει) θα αποδείξει ότι και η δική μας αντίδραση θα είναι πολύ σωστή!!!