/

Κυκλοφόρησε

3440 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Χτες κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος με τον τίτλο «ο δρόμος προς την κόλαση» και πρόλαβε να γίνει επιτυχία το τραγούδι «ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις». Χαρακτηριστικό στο εξώφυλλο του δίσκου η μορφή του Κίσινγκερ, που όντας εγκληματίας πολέμου, τιμήθηκε με το νόμπελ ειρήνης!…

Λέγεται δε ότι το εξώφυλλο δεν είναι μοντάζ, αλλά αληθινή εικόνα από τον τόπο που βρίσκεται από χτες ο Κίσινγκερ, ένα τόπο που εξασφάλισε με τη μακρόχρονη συμμετοχή του σε εγκλήματα, φόνους, πραξικοπήματα και εμπλοκής του στα εσωτερικά άλλων χωρών.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο εσωτερικό του δίσκου υπάρχει ιδιόχειρο αφιέρωμα του ίδιου του Κίσινγκερ στους Έλληνες που γράφει τα εξής:

«Ο λαός των Ελλήνων είναι αναρχικός και δύσκολος να τιθασευτεί. Γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτιστικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετιστεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε τη γλώσσα του, την θρησκεία του, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε την δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, έτσι ώστε να μην μας παρενοχλεί στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολής, των τόσο σημαντικών για τα συμφέροντα των ΗΠΑ».