/

Λίγο πριν το μπαμ!

5784 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Λοιπόν θα σας εξηγήσω πώς έχει η κατάσταση με το νερό. Έπιασε ο άνους νους του δημάρχου και όρισε αντιδήμαρχο οικονομικών τον Κατσαρά, ο οποίος συνέλαβε το ιδιοφυές σχέδιο της κάλυψης της τρύπας του προϋπολογισμού με την ιλιγγιώδη αύξηση των τιμολογίων του νερού, εκμεταλλευόμενος την λειψυδρία και τους εξωγενείς παράγοντες που τη δημιούργησαν, οι οποίοι σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο λειψυδρίας Μαυρομάτη, είναι η κλιματική κρίση και ο πόλεμος στην Ουκρανία!!!!

Οι κινήσεις που έκανε η δημοτική αρχή για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα, εμπεριέχονται στη φράση «μια τρύπα στο νερό» κι επειδή δεν έχουμε νερό δεν μπόρεσαν να κάνουν ούτε την τρύπα!!! Η άδικη απόφαση για οριζόντια εφαρμογή των αυξήσεων κατά την οποία οι ορεινοί, που έχουν νερό, θα πληρώσουν πανάκριβα για να έχουν οι πεδινοί, μοιάζει με δυναμίτη που βραδυφλέγεται, αλλά είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή θα σκάσει!!!!

Τον μπαμ επισπεύδει η δήλωση του δήμαρχου Δυμύτη ότι δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ των δημοτών και όλοι θα πληρώσουν εξίσου! Μια δήλωση που έρχεται να επιβεβαιώσει τον άνους νου που βρίσκει λογικό το ότι μια άδικη απόφαση που ισχύει για όλους γίνεται δίκαιη!!!