//

Ματιά στο μέλλον

5632 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Το ότι θα έρθει ο Κούλης στη Νάξο είναι αναπόφευκτο. Όπως αναπόφευκτη είναι και η συνάντησή του με τον δήμαρχο. Σε φυσιολογικές συνθήκες αυτό θα ήταν μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να ενημερωθεί ο πρωθυπουργός για τα προβλήματα μας… Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να ακολουθηθεί μια λογική διεργασία…

Και πρώτα από όλα να μπορέσει ο Δυμύτης να εκφέρει ένα λογικό λόγο ώστε να γίνει αντιληπτός! Όμως με τα μέχρι σήμερα δεδομένα κάτι τέτοιο θα ήταν παράλογο! Ο δημιουργός της ασυναρτησίας, του παρανοϊκού λόγου και παραγωγός βιομηχανίας ψεμάτων δεν είναι δυνατόν να πείσει τον οποιοδήποτε ακροατή του, πόσο μάλλον τον πρωθυπουργό!

Για το καλό λοιπόν του τόπου και για καλό του πρωθυπουργού ώστε να μη νοιώσει απογοήτευση στη σκέψη ότι ο δήμαρχος είναι του κόμματός του, πρέπει να γίνει κάτι ώστε οι δυο τους να μη συναντηθούν ή ακόμα κι αν συναντηθούν να μη συνομιλήσουν! Και κυρίως για καλό δικό μας αυτοί οι δύο δεν πρέπει επ΄ουδενί  να συνομιλήσουν! Γιατί αν το κάνουν τότε φανταστείτε την εντύπωση που θα σχηματίσει ο Μητσοτάκης για το λαό που ψήφισε αυτό το δήμαρχο!!!!