/

Μια τρύπα στο νερό!

5912 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

O αρμόδιος αντιδήμαρχος Φώτης Μαυρομάτης μας ενημέρωσε σχετικά με τη θέση που τοποθετήθηκαν οι αφαλατώσεις (στη θέση πάρκινγκ για ΑΜΕΑ) πως αυτό έγινε, αφού πρώτα ελέγχθηκαν επτά (7) άλλες θέσεις στην πόλη της Νάξου, οι οποίες δεν κρίθηκαν κατάλληλες από τις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες για νομικούς, τεχνικούς και ουσιαστικούς λόγους.

Τι λες ρε Φώτη; Εντυπωσιακό! Προηγήθηκε δηλαδή τέτοια ενδελεχή έρευνα και επισταμένη μελέτη, που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι από τις επτά διαφορετικές θέσεις, αυτή που πληροί τους νομικούς, τεχνικούς και το σημαντικότερο τους ουσιαστικούς λόγους, είναι ο χώρος του δημοτικού πάρκινγκ και ιδιαίτερα το πάρκινγκ των ατόμων με ιδιαίτερες ανάγκες;;;

Αυτό θα πει Master plan!!!! Περιμένουμε κύριε Μαυρομάτη να μας ενημερώσετε ποιες ήταν οι επτά άλλες θέσεις, και ποιοι είναι οι ουσιαστικοί λόγοι που οδήγησαν την τοποθέτηση των κοντέινερ στο πάρκινγκ των ΑΜΕΑ! Επίσης καλό θα ήταν να μας ενημερώσετε αν τα αγγλικά σας είναι τόσο καλά ώστε να αναγνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ plan και plant!!!