/

Ντοκουμέντο!

6426 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Το γνωρίζετε βέβαια ότι οι αρχαίοι ελληνικοί ναοί δεν ήταν ολόλευκοι, αλλά ήταν χρωματισμένοι και μάλιστα με έντονα χρώματα και σχήματα. Το πώς ακριβώς ήταν οι αρχαίοι ναοί έδωσε με εικόνα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο η επιτροπή της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας και συγκεκριμένα ο πρόεδρος της, Σάκης Βασιλειάδης.

Ο οποίος φρόντισε ο γιος του να έχει μια ξεχωριστή θέση στη λαμπαδηδρομία, αφού ήταν αυτός που παρέλαβε την ολυμπιακή φλόγα στον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης! Να σημειωθεί εδώ ότι εκτός της σύμπτωσης ότι είναι πατέρας του λαμπαδηφόρου, ο κύριος Σάκης Βασιλειάδης τυγχάνει να είναι και κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αφού υπήρξε και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με τον Ορφανό!

Μετά από αυτές τις διαβολικές συμπτώσεις τα σχήματα που εμφανίζονται στην εικόνα του αρχαίου ναού, μόνο σαν σύμπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού σύμπτωση επαναλαμβανόμενη πάει να είναι σύμπτωση. Άρα ούτε είναι σύμπτωση πως τα κομματόσκυλα του διαδικτύου ποστάρουν παραποιημένες αποφάσεις της επιτροπής, κατά τις οποίες δεν απαγορεύεται η συμμετοχή των πολιτικών στις λαμπαδηδρομίες!…