/

Οι παράνομοι!

4153 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Αμερικάνικη υπερπαραγωγή θα κάνει γυρίσματα σύντομα στο νησί μας! Η ταινία είναι ένα κλασικό γουέστερν και θα έχει τίτλο οι παράνομοι. Σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας θα μεταφερθούμε σε ένα τόπο που λέγεται Αναξία όπου βασιλεύει η ανομία, και που ο καθένας μπορεί και παραβαίνει τους νόμους. προς προσωπικό του όφελος.

Οι άρχοντες του τόπου αντί να επιβάλλουν το νόμο είναι οι πρώτοι που παρανομούν αφού δεν εκπληρώνουν ούτε τα καθήκοντά τους, με αποτέλεσμα ο τόπος τους να είναι βρώμικος, υποβαθμισμένος, και καταπατημένος… Σκουπίδια, κατάληψη των ελεύθερων χώρων, από την πρωτεύουσα του τόπου μέχρι τις πιο απομακρυσμένες παραλίες του, καταστροφή του περιβάλλοντος, ανυπαρξία έργων, έλλειψη νερού, είναι τα χαρακτηριστικά της Αναξίας…

Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, όποιος τολμούσε να επισκεφτεί την Αναξία, έπεφτε θύμα κλοπής, αφού οι κάτοικοί της τον έγδερναν κανονικά για να του προσφέρουν υποβαθμισμένες υπηρεσίες και ευτελής αξίας προϊόντα! Με προδιαγεγραμμένο λοιπόν το τραγικό μέλλον της θα κληθεί να πάρει τη μοίρα της στα χέρια της, τον προσεχή Οκτώβριο όπου….

Συνεχίζεται