/

Πασχαλινός στολισμός!

293 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Στολίζω σημαίνει φτιάχνω κατάλληλα αντικείμενα ώστε να γίνει πιο όμορφο ένα πράγμα, ένα μέρος. Με αυτό το σκεπτικό το σκιάχτρο της Σαρακοστής που τοποθετήθηκε στην πλατεία Πρωτοδικείου δεν είναι στολίδι! Δεν είναι στολίδι η σκυθρωπή καρικατούρα της Σαρακοστής με τα πολλά πόδια, που δεν έχει στόμα και είναι χλωμή και καχεκτική από τη μακρά νηστεία, αφού δεν προκαλεί την ανάταση, τη χαρά και την ευχαρίστηση του θεατή!

Αν έχει σκοπό η δημοτική αρχή να συντελέσει στην βελτίωση της διάθεσης των δημοτών και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, ας μαζέψει τα σκουπίδια που πνίγουν τις γειτονιές και θα αμαυρώσουν την εικόνα του νησιού στους πασχαλινούς επισκέπτες και ας μας λείπουν τα «στολίδια»! Τώρα αν θέλουν οι δημοτικοί άρχοντες να σώσουν λίγο την κατάσταση, από εικαστικής άποψης, ας μεταφέρουν το σκιάχτρο της Σαρακοστής στο σκουπιδότοπο της «Φουντάνας»

Εντύπωση πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι οι Λιανός, Κατσαράς και Μαυρογιάννης δεν φωτογραφήθηκαν δίπλα στο σκιάχτρο της Σαρακοστής, μια φωτογραφία που θα είχε τρομερό ενδιαφέρον από το κοντράστ που θα δημιουργούσε. Και αυτό γιατί αντίθετα με τους προαναφερόμενους, η Σαρακοστή δεν έχει στόμα για να τρώει!!!!