/

Περί επικοινωνίας…

283 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Μιας και η επικοινωνία, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε απομονωμένοι, είναι σημαντική και απαραίτητη, καλό θα ήταν ο δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων να καταβάλει ακόμα περισσότερες προσπάθειες, ώστε να μπορέσει να επικοινωνήσει με τους δημότες του…

Όχι βέβαια με το να ανεβάζει στο facebook την όποια δωρεά κάνει αυτός και οι συνεργάτες του, αλλά με το να μάθει να εκφράζεται σωστά. Προφορικά τουλάχιστον… Κατά την τελευταία του ραδιοφωνική συνέντευξη την περασμένη Παρασκευή 10/4, στην φωνή του Αιγαίου, κατάφερε να γίνει απολύτως ακατανόητος!

Το μόνο από τα όσα είπε που έγινε αντιληπτό, ήταν αυτό για την επιτροπή εκτάκτων αναγκών που όπως είπε ο δήμαρχος αμέσως μετά την ακύρωση του καρναβαλιού -αρχές Μάρτη- συνεδρίασε, νωρίτερα από κάθε άλλο δήμο στη χώρα μας. Και πρόσθεσε ότι η δημοτική επιτροπή εκτάκτων αναγκών, έκανε την δεύτερη συνεδρίαση της, αμέσως μετά την εμφάνιση του πρώτου κρούσματος στο νησί μας. Σαράντα μέρες αργότερα δηλαδή!!!

Αν σε αυτά προσθέσουμε το γεγονός ότι ο δήμαρχος ακούστηκε αγχωμένος και υποτονικός, μάλλον το αποτέλεσμα της συνέντευξης ήταν το αντίθετο του αναμενόμενου. Καθώς στις φουρτούνες ο καπετάνιος πρέπει να εμπνέει και να εμψυχώνει το πλήρωμα.
Αν πάλι δεν μπορεί να βελτιώσει τα προφορικά του, ας δοκιμάσει τον γραπτό λόγο, που δεν είναι υποχρεωμένος να τον γράψει αυτός!….