/

Πλάκα Νάξου!

4291 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Αν κάποιος ήθελε να αποδώσει με μία εικόνα το αποκορύφωμα των παρανομιών που γίνονται στις παραλίες της Νάξου, τότε η φωτογραφία από την παραλία της Πλάκας θα ήταν η καταλληλότερη! Γιατί δεν είναι μόνο η έλλειψη ελεύθερου χώρου, αφού οι ομπρελοξαπλώστες καταλαμβάνουν σχεδόν ολόκληρη την παραλία, είναι και ο σκουπιδότοπος που βρίσκεται λίγα μόνο μέτρα από την ακτογραμμή!!!!

Εκτός της ανεξέλεγκτης εναπόθεσης ομπρελών κι ένας χώρος ανεξέλεγκτης διάθεσης απορριμμάτων, ξεφύτρωσε στην περιοχή, γεγονός που εκτός του σοβαρού υγειονομικού κινδύνου, επιφέρει και βαριά πρόστιμα από την Ευρωπαϊκή Ένωση!!!

Βέβαια τέτοιες φωτογραφίες ντοκουμέντα επισύρουν την κινητοποίηση της Ε.Ε. με αποτέλεσμα τα βαριά πρόστιμα να τα πληρώνουμε εμείς όλοι ως Δήμος, οπότε φτάνουμε στο ακραίο σημείο να τις δημοσιεύσουμε, υπό το φόβο να πληρώσουμε εμείς τη…. νύφη!!!!

Αυτά συμβαίνουν όταν τα σοβαρά προβλήματα καλούνται να τα αντιμετωπίσουν ασόβαροι αρμόδιοι, στους οποίους εκτός των γνωστών ασόβαρων δημοτικών αρχόντων, συμπεριλαμβάνονται και οι επιχειρηματίες της περιοχής, που μιας και δεν αντιδρούν, διαιωνίζοντας την κατάσταση, θεωρούνται συνυπεύθυνοι!!!!