/

Τιμή μας!

3865 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Ξεκινά σε λίγες ώρες το Ζ΄ πανελλήνιο συνέδριο «Η Νάξος δια μέσου των αιώνων», που προς μεγάλη μας τιμή τελεί υπό την αιγίδα της προέδρου της Δημοκρατίας κας Σακελλαροπούλου. Οι τιμές όμως δεν σταματούν εδώ, αφού στο συνέδριο υπάρχει και τιμητική επιτροπή που αριθμεί 51 μέλη!!!

Βέβαια αρκετά μέλη δεν θα μπορέσουν να αποδεχτούν την τιμή και να παρευρεθούν στο συνέδριο ως μέλη της τιμητικής επιτροπής, αφού έχουν πεθάνει και για το λόγο αυτό μπροστά από το όνομα τους έχει τοποθετηθεί από τους διοργανωτές ένα σταυρουδάκι για να ξεχωρίζουν από τους εν ζωή τιμώμενους!..

Και μπορεί ο Δήμος για το τριήμερο συνέδριο να πληρώνει αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, σύμφωνα με τα όσα έχει δημοσιεύσει στο «Διαύγεια», αλλά τα συμπεράσματα που θα βγάλουν οι καθηγητές, οι επιστήμονες και οι ιστορικοί για το πώς έχει μετεξελιχτεί  η Νάξος μέσω των αιώνων και κυρίως για το πού οδηγείται, είναι ανεκτίμητα!!!

Η αφίσα παραπάνω δίνει μια γλαφυρή εικόνα της διαδρομής του πολιτισμού της Νάξου και τα συμπεράσματα μπορεί να τα βγάλει κανείς χωρίς να είναι ειδήμονας…