/

Το viral βίντεο!

4068 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Με απόφασή της, χτες 22 Αυγούστου 2023, η δημοτική αρχή ενέκρινε τη δαπάνη 20 χιλιάδων ευρώ για τη δημιουργία viral video που, όπως αναφέρει, θα συντελέσουν στην προβολή του Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων. Θα αναρωτιέται κανείς -και λογικά- πώς προεξοφλεί η δημοτική αρχή ότι το βίντεο για το οποίο θα πληρώσουμε τόσα χρήματα, θα γίνει viral; Πώς είναι σίγουροι για την επιτυχία του, πριν καν δημιουργηθεί;

Η απάντηση είναι ότι στο βίντεο θα πρωταγωνιστεί ο δήμαρχος Δυμύτης ο οποίος μετά από σκηνοθετικές υποδείξεις (δύο υποψήφιους συμβούλους σκηνοθέτες έχει ανακοινώσει στον συνδυασμό του!!!) θα ακολουθήσει την τάση της μόδας με τα ιπτάμενα φορέματα! Ο Λιανός φορώντας ένα μπλε μακρύ φόρεμα που ανεμίζει θα ποζάρει δίπλα στην «Πορτάρα» κρατώντας στα χέρια του ένα φάρο που είναι το σύμβολο του συνδυασμού του!

Όπως καταλαβαίνετε η καινοτομία της ιδέας από τη μία, και η απαράμιλλη ομορφιά του πρωταγωνιστή από την άλλη, εγγυούνται το ότι το βίντεο θα γίνει viral!! Όσο για το υψηλό κόστος του, είναι γνωστό πως η ενοικίαση τέτοιων φορεμάτων κοστίζει πολύ ακριβά κι έτσι ανεβαίνει πολύ το κόστος παραγωγής του βίντεο!!!