/

Τρεις κι ο κούκος!

7790 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις οι διεκδικητές για το δημαρχιακό θώκο στις επερχόμενες εκλογές θα είναι πέντε. Εκτός δηλαδή των δεδομένων Κορρέ και Λιανού, θα έχουμε και τους Πολυκρέτη, Χατζηανδρέου και Βρούτση. Έμπειροι άπαντες, με αρκετές εκλογικές μάχες στις πλάτες τους…

Ειδικά για τους κ.κ. Πολυκρέτη, Χατζηανδρέου και Βρούστη θα υπέθετε κανείς πως, από την πείρα τους, θα ήξεραν πως το «διαίρει και βασίλευε» ήταν αυτό που έκρινε πάντα τις δημοτικές εκλογές. Επίσης αφού γνωρίζονται καλά μεταξύ τους θα γνωρίζουν εκτός από τις διαφορές τους και τα κοινά τους θέλω και στόχους.

Τα κοινά είναι ότι και οι τρεις τους θέλουν να πάψει ο Λιανός από δήμαρχος, και οι τρεις τους θέλουν να προοδεύσει ο τόπος και οι κάτοικοί του και οι τρεις τους θέλουν να γίνουν δήμαρχοι! Από αυτά τα τρία το τρίτο είναι το μόνο που είναι αδύνατο να συμβεί!!! Μάλιστα αυτό το τρίτο, το αδύνατο να συμβεί, θα είναι η αιτία του να μη συμβούν τα πρώτα δύο, που είναι εφικτά και αναγκαία!!!

Περιμένουν, χρόνια τώρα, οι Ναξιώτες να δουν κάποια στιγμή να γίνονται τα αυτονόητα! Και αυτονόητα είναι τα παραπάνω. Μένει λοιπόν στους τρεις να κάνουν το αυτονόητο, γιατί οτιδήποτε άλλο είναι ανόητο!!!!