//

Φανερός δείπνος

4306 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Σήμερα παρουσιάζουμε, με τη βοήθεια της εικαστικής τέχνης, ένα πολύ ιδιαίτερο δείπνο. Αυτό που κάνει ιδιαίτερο αυτόν τον δείπνο είναι το γεγονός ότι ο απερχόμενος δήμαρχος προσπάθησε πολύ να τον κρατήσει μυστικό, αλλά δυστυχώς η «Διαύγεια» δεν τον άφησε! Ο φανερός δείπνος λοιπόν, όπου οι εικονιζόμενοι τρώνε επί σειρά ετών είναι από αριστερά προς τα δεξιά οι εξής:

Νικολέττα Πολυκρέτη, αμειβόμενη ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου σύμβουλος σε θέματα πολιτικής προστασίας, σε θέματα πρόληψης και διαχείρισης φυσικών καταστροφών, Σοφία Χάλκου αμειβόμενη εθελόντρια, διακοσμήτρια δημοτικών δρόμων κατά τας εορτάς, Μανώλης Λυκουρόπουλος αμειβόμενος φωτογράφος για την προβολή του Δήμου, Κατερίνα Μυλωνά αμειβόμενη ειδική συνεργάτιδα του δημάρχου σύμβουλος σε θέματα πολιτισμού.

Το παράδοξο είναι ότι όλοι οι παραπάνω συνδαιτυμόνες σήμερα κατεβαίνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, με τον Δυμύτη, και μάλιστα κάνουν λόγο για προσφορά και ανιδιοτέλεια, ζητώντας κι από πάνω τη ψήφο των δημοτών, αυτών που τόσα χρόνια τους πληρώνανε!!!!