/

Φτου σου!

4640 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος ισχυρίστηκε πως το πρόγραμμα για την καλοκαιρινή φροντίδα των παιδιών δεν θα πραγματοποιηθεί, επειδή …το μάτιασε η αντιπολίτευση! Πιστεύει δηλαδή ο δήμαρχος ότι το κακό μάτι είναι αυτό που τον εμποδίζει να κάνει έργο! Ηλίθια δικαιολογία ή απλά δεισιδαιμονία που χαρακτηρίζει τους ηλίθιους;

Σοβαρά τώρα. Επειδή ο δήμαρχος πιστεύει στο κακό μάτι και δεν είναι σωστό να κοροϊδεύεις κάποιον για τα πιστεύω του, θα πάω με τα νερά του και θα τον συμβουλέψω τα εξής. Δυμύτη το καλύτερο όπλο για το κακό μάτι είναι η μούντζα! Να μουντζώνεις αυτόν που σε ματιάζει! Και αυτός που σε ματιάζει δεν είναι άλλος από σένα Δυμύτη!!!

Όταν βγαίνεις στο δημοτικό συμβούλιο και διακηρύττεις ότι εσύ είσαι ο καλύτερος δήμαρχος όλων των εποχών, αυτοματιάζεσαι! Οπότε την επόμενη φορά που θα αυτοθαυμαστείς στο συμβούλιο και θα πεις ότι είσαι ο καλύτερος δήμαρχος όλων των εποχών, τράβα και με τα δυο σου χέρια (πιάνει καλύτερα και με τα δυο) μούντζες στα μούτρα σου, να δεις που όλα θα μας πάνε καλύτερα!!!!