Η φωτογραφία χαρακτηρίζεται ιστορική γιατί είναι τραβηγμένη στις 31 Μαΐου 2022 και δείχνει τον τελευταίο ναυαγοσώστη που εγκαταλείπει την παραλία του Αγίου Προκοπίου, αφήνοντας πίσω του μόνο ένα σκουριασμένο σίδερο απομεινάρι του πύργου που ήταν εκεί.
Επίσης χαρακτηρίζεται ιστορική καθώς δείχνει την εικόνα της παραλίας πριν καταπατηθεί από χιλιάδες ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς επίσης και για το λόγο ότι αποτελεί την τελευταία εικόνα της παραλίας που επί σειρά ετών διέθετε γαλάζια σημαία.
Τέλος η ιστορικότητά της αποδεικνύεται από τις δηλώσεις του αντιδημάρχου τουρισμού(!!!) που προσπαθώντας να αποδομήσει την ιστορικότητά της δήλωνε: «Όπως μπορεί να πνιγεί κανείς στη θάλασσα, έτσι μπορεί να τον σκοτώσει ένα αμάξι στο δρόμο», και: «οι γαλάζιες σημαίες δεν παίζουν και κανένα σπουδαίο ρόλο»
Μεγάλη μου η τιμή που έφτασες στο σημείο να εκδώσεις δελτίο τύπου, αναφερόμενος σε εμένα,…
Στην γνωστή ταινία «το πάρτι» ο Πίτερ Σέλλερς παίζει το ρόλο ενός Ινδού που κατά…
Ένα-ένα τα μικρά νησιά του Δήμου μας κι ένα-ένα τα χωριά του νησιού μας εκδίδουν…
Κακώς τίθεται ζήτημα αν θα βραβευτεί με το Νόμπελ ειρήνης ο Ντόναλντ Τραμπ! Ο μέγας…
Σε ανάρτηση που έκανε πριν μερικά 24ωρα στο facebook, ο Μάκης Μαυρογιάννης, αμφισβήτησε ευθέως το…
Ένας και μόνο άνθρωπος, ανάγκασε την ελληνική δημοκρατία να λειτουργήσει δημοκρατικά και την ελληνική δικαιοσύνη…