//

Άλλαξε η εικόνα του Καστελόριζου!

245 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Δεν ήταν καθόλου τυχαία η εμφάνιση του Τσίπρα από το Καστελόριζο. Ο πρωθυπουργός πήγε εκεί για να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην Τουρκία. «Το μήνυμά μου είναι μήνυμα ειρήνης,  συνεργασίας και αποφασιστικότητας καθώς η Ελλάδα, είναι μια χώρα με την οποία κανείς δεν παίζει», δήλωσε ο Αλέξης, που βέβαια, είναι ο πρώτος από όλους αυτούς που παίζουν με την Ελλάδα!..

Όμως ο κύριος λόγος της επίσκεψης του Τσίπρα στο Καστελόριζο, ήταν επικοινωνιακός. Όπως και ο ίδιος δήλωσε «Από ατύχημα δόθηκε μια κακή πινελιά σε τούτο εδώ τον τόπο με το διάγγελμα του 2010, γι αυτό δεσμεύομαι πως τη μέρα που θα βγαίνουμε και τυπικά από αυτή την περιπέτεια θα είμαι πάλι εδώ μαζί σας για να ατενίσουμε μαζί από εδώ το μέλλον του τόπου με αισιοδοξία»

Για να σβήσει αυτή την κακή πινελιά από το Καστελόριζο πήγε λοιπόν ο Αλέξης αφού το θεώρησε ως καμβά όπου πάνω του θα βάλει ο ίδιος μια πιο αισιόδοξη πινελιά. Αυτό δεν το έκανε τώρα, δεσμεύτηκε όμως ότι θα το κάνει στο μέλλον, όταν βγούμε από τα μνημόνια και με λύση τόσο καθαρή, όσο ο ουρανός του Καστελόριζου.

Αυτόν τον πίνακα αποκατάστασης του Καστελόριζου και συνάμα τη σημαντική εθνική σημασία του, παρουσιάζει σήμερα imaska.gr  Πίνακας ο οποίος θα αποκτήσει αξία, όπως όλα τα έργα τέχνης, στο μέλλον…