Τοπικά

Ένας απλός δημότης!

Ανάρτηση έκανε ο συντοπίτης μας Μανώλης Λυκουρόπουλος με την οποία υπερασπίζεται την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο υποστηριχτής της δημοτικής αρχής διαφαίνεται πως δεν ξέρει ο Λυκουρόπουλος ότι καμία τράπεζα δεν δίνει όλο το ποσό που ζητάει ο πελάτης! Και πως η τράπεζα, σε αντίθεση με την περιφέρεια, ζητά πίσω τα χρήματα και μάλιστα με τόκο!!!

Όσο για την ασφάλεια των παιδιών και των αθλητών που επικαλείται, το καλύτερο που έχει να κάνει ο Λυκουρόπουλος είναι να δει την τραγική κατάσταση που έχουν περιέλθει τα αποδυτήρια του γηπέδου ποδοσφαίρου και τις δεκάδες ρωγμές του κλειστού, αποτελέσματα της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής!

Και μιας και ο ίδιος υποστηρίζει ότι καταθέτει την άποψή του σαν ένας απλός δημότης πρέπει να θυμίσω τα εξής: Ο Λυκουρόπουλος είναι ένας απλός δημότης που στην επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του Λιανού και απευθυνόμενος στο κοινό είχε δηλώσει με περίσσια περηφάνια: «Για όσους δεν με ξέρουν είμαι ο Μανώλης Λυκουρόπουλος και όσοι με ξέρουν, ξέρουν ότι δεν έχω χάσει ποτέ σε δημοτικές εκλογές!!!»

Είναι ένας απλός δημότης που λαμβάνει απευθείας ανάθεση από το Δήμο ο οποίος αγόρασε τις φωτογραφίες του για να προβάλλει το νησί μας! Είναι ένας απλός δημότης που κάθε λίγο και λιγάκι  κάνει χρέη παπαρουσιαστή σε κάθε παπαράσταση του Δήμου!!!

admin

Recent Posts

Μεγάλο Μπαμ!

Με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια λέει ο λαός, φράση που βρήκε την πλήρη εφαρμογή της…

2 days ago

Δείτε το πριν το κατεβάσουν

Ο γνωστός στιχουργός Μωραΐτης δήλωσε: «οι περισσότεροι κομματάνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκαν μικροί, πεινασμένοι, εξουσιομανείς, εγωπαθείς,…

3 days ago

Φως στο παρασκήνιο

Δημόσιος διάλογος με ανταπαντήσεις εξελίσσεται στο νησί, μεταξύ Χατζηανδρέου και Λιανού, με θέμα τους πνιγμούς…

4 days ago

Ο ηγεμόνας

Ο Μακιαβέλι στο διάσημο βιβλίο του γράφει στην αρχή πως ο ηγεμόνας κρίνεται από το…

5 days ago

Μέτρα για λουόμενους

Μετά τον δεύτερο πνιγμό φέτος -αυτή τη φορά στην παραλία της Πλάκας- εξαιτίας της έλλειψης…

6 days ago

Έργο τέχνης!

Το γεφυράκι στο έμπα του Χαλκίου, αν δεν το έχετε προσέξει, αποτελεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα…

1 week ago