/

Αποκλειστικά στη Νάξο!

156 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

«Εδώ και ένα μήνα ξεκίνησε το έργο του αγωγού στον κεντρικό δρόμο. Το παράδοξο είναι ότι άνοιξαν το φρεάτιο γύρω-γύρω από τον κάδο, εγκλωβίζοντας τον, με αποτέλεσμα να μη μπορεί να γίνει η αποκομιδή των σκουπιδιών. Κι ενώ πάνω από είκοσι μέρες καλώ τους υπεύθυνους να πάρουν από εκεί τον κάδο να μη πέσει πάνω σε κανένα κεφάλι και να τον αδειάσουν από τα σκουπίδια, κανείς δεν συγκινείται!»

Μετά από αυτήν την ανάρτηση συνδημότη μας στα social media η δημοτική αρχή αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα, εκδίδοντας δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει τα εξής: Η δημοτική αρχή με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και αφού έλαβε υπόψη την αρχική πρόταση του αρμόδιου αντιδημάρχου, να εκπαιδευτούν οι δημότες στο να πετάνε τα σκουπίδια στον κάδο, την οποία απέρριψε, λόγω που δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για την εκπαίδευσή τους, προέβη στις εξής άμεσες ενέργειες:

Τοποθέτησε ξύλινη καλαίσθητη γέφυρα, συμβατή με το περιβάλλον, ώστε να γεφυρώσει το χάσμα δρόμου-κάδου, πάνω στην οποία μπορεί να μεταφερθεί ο κάδος, ώστε να αδειάσει και να ξανά τοποθετηθεί στη θέση του. Επίσης τοποθετήθηκε ειδική σήμανση, που εφιστά την προσοχή των διερχόμενων προς αποφυγή ατυχήματος.