/

Απο-λογισμός Λιανού

5950 προβολές
5 λεπτά ανάγνωσης

Μεγάλη απογοήτευση προκάλεσε η αναβολή της παρουσίασης των πεπραγμένων της τριετίας από το δήμαρχο Νάξου και μικρών Κυκλάδων Δυμύτη Λιανό. Για το λόγο αυτό και για να διασκεδάσουμε τις εντυπώσεις παρουσιάζουμε στη «Μάσκα» κάποια από τα πεπραγμένα, που μάλλον θα παραλείψει να αναφέρει ο δήμαρχος…

Να ξεκινήσουμε λοιπόν από τα σημαντικότερα αφού επί Λιανού γίναμε viral όχι μόνο πανελλαδικά, αλλά και πανευρωπαϊκά με την άρνηση της δημοτικής αρχής να δώσουμε το όνομα του Μανώλη Γλέζου στο Λύκειο Νάξου! Προκαλέσαμε το γέλιο πανελληνίως αφού viral έγιναν τα έργα του δήμου, τόσο το γήπεδο μπάσκετ της Κωμιακής όσο και το στέγαστρο του  2ου δημοτικού σχολείου Νάξου!

Επί Λιανού κατακτήσαμε πρωτιές όπως αυτή του να μείνει για πρώτη φορά χωρίς ναυαγοσώστες το νησί και να χάσουμε και τις γαλάζιες σημαίες μας! Πρώτη φορά βρέθηκε η Νάξος εκτός νόμου με την αποχή της από το ΦΟΣΔΑ! Η βρώμα και τα σκουπίδια που κατέκλισαν το νησί ήταν κι αυτή μια πρωτόγνωρη εικόνα!

Επί Λιανού καταστράφηκαν και καταπατήθηκαν νέες εκτάσεις αμμοθινών, από ταβέρνες και χώρους εστίασης και δολοφονήθηκαν ακόμα περισσότερες θαλάσσιες χελώνες! Και επί Λιανού πέρασε στα ψιλά το λογοτεχνικό έτος Ιάκωβος Καμπανέλλης, στην ίδια την πατρίδα του, και εντέλει ο μεγάλος πνευματικός αυτός άνθρωπος τιμήθηκε με …ανώμαλο δρόμο!!!

Μετά από όλα αυτά μεγάλη πλάκα θα έχει όταν ο Λιανός παρουσιάσει στις 8 Δεκεμβρίου (αν δεν αναβληθεί!) το τι έχει κάνει στον τομέα της ανάπτυξης, της καθαριότητας, του τουρισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος και του πολιτισμού!!!!