/

Αυτή είναι η αλήθεια!

2420 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Στόχος του δήμαρχου με το εξώδικο που έστειλε στην «Κυκλαδική» είναι να λάμψει η αλήθεια και να σταματήσουν τα ΜΜΕ να αναπαράγουν ασύστολα ψέματα! Για το λόγο αυτό σήμερα δημοσιεύουμε δύο φωτογραφίες που αποτελούν αδιαμφισβήτητα ντοκουμέντα.

Στην πρώτη φωτογραφία είναι η μία από τις δύο ταμπέλες που κατασκευάστηκαν σε άγνωστο τυπογραφείο, και τοποθετήθηκαν από άγνωστους, σε άγνωστο χρόνο, στη γνωστή περιοχή της «Λαγκούνας». Στη δεύτερη φωτογραφία απεικονίζεται άγνωστο σκαφτικό μηχάνημα, του οποίου ο άγνωστος χειριστής επιχειρεί διάνοιξη του γνωστού δρόμου.

Τώρα πώς είναι δυνατόν να παραμένουν άγνωστοι όλοι αυτοί που συντέλεσαν στην μετατροπή του καταφυγίου άγριας ζωής σε πάρκινγκ, παραμένει κι αυτό άγνωστο, αφού η δημοτική αρχή, άγνωστο γιατί, δεν έχει προβεί σε καμία ενέργεια τόσο για την εξακρίβωση των στοιχείων των παραβατών, όσο και για την αποκατάσταση του περιβάλλοντος!

Λογικό λοιπόν θα ήταν, μετά από όλα αυτά, τα ΜΜΕ της Νάξου να στείλουν εξώδικο στο δήμαρχο, με το οποίο να τον καλούν εντός δέκα ημερών να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των παραβατών και κυρίως να προστατέψει το καταφύγιο άγριας ζωής, σύμφωνα και με τις οδηγίες που του έστειλε ο ΟΦΥΠΕΚΑ και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.