Γι αυτό ξεχνάει!

Ο Δήμαρχος Νάξου και μικρών Κυκλάδων έχοντας εκτίσει τα δύο τρίτα της θητείας του, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις όσο αφορά την κοντή μνήμη του… Βλέπετε οι ενέργειές του είναι εκτός από ελάχιστες και ανακόλουθες των δηλώσεών του…

Από πού να ξεκινήσει κανείς; Πρώτα είχε δηλώσει ότι δεν πρόκειται να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος, αλλά θα παρέμενε πιστός υπηρέτης της παράταξης και μετά κατέβηκε στις εκλογές ως επικεφαλής της παράταξης! Στη συνέχεια δήλωσε ότι θα είναι ο εγγυητής της συνοχής της παράταξης και μετά τη διέλυσε!

Δήλωσε ότι θα φτιάξει νέο λιμάνι και μετά δεν μπόρεσε να φτιάξει ούτε μπασκέτα! Δήλωσε ότι θα κλείσει την πόλη για να λύσει το κυκλοφοριακό και μετά γέμισε την πόλη κολονάκια να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε!

Δήλωσε ότι φέτος ο Δήμος θα είναι έτοιμος για το φετινό καλοκαίρι και ακόμα κι ενώ μπαίνει Ιούλιος δεν έχουμε ναυαγοσώστες και πύργους στις παραλίες μας!

Δήλωσε ότι θα φτιάξει προτομή του Μανώλη Γλέζου για να τον τιμήσει και μετά ατίμασε το όνομα του Ιάκωβου Καμπανέλλη με τις ελάχιστες και χαμηλής ποιότητας εκδηλώσεις που διοργάνωσε προς τιμή του!

Το αβίαστο συμπέρασμα είναι ότι ο Δήμαρχος ξεχνάει τι λέει, (δεν λέω ότι δεν είναι ικανός να πραγματοποιήσει τα όσα λέει γιατί αυτό είναι πολιτικό συμπέρασμα!) και μάλιστα η «Μάσκα» παρουσιάζει παραπάνω και το λόγο που ξεχνάει!!!!

madmin

Recent Posts

Σύμβολο αιώνιο

Μεγάλο μπέρδεμα ήταν τόσα χρόνια το να καθορίσουμε αν η πρωτομαγιά είναι αργία ή απεργία……

18 hours ago

Τα νέα σύγχρονα προκάτ

«Η παιδεία είναι στις πρώτες προτεραιότητες μας» δήλωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Φώτης Μαυρομάτης, κατά την…

2 days ago

Μπαρούφ Σπινόζα

Κατά την πρόσφατη λογοδοσία της δημοτικής αρχής ο δήμαρχος Δυμύτης προέβη σε ένα λογύδριο περιαυτολογίας,…

3 days ago

Ντοκουμέντο!

Το γνωρίζετε βέβαια ότι οι αρχαίοι ελληνικοί ναοί δεν ήταν ολόλευκοι, αλλά ήταν χρωματισμένοι και…

6 days ago

Ο καπετάν μαλάκας

Το δημοτικό συμβούλιο της 24ης  Απριλίου 2024, αποφάσισε να υιοθετήσει την άποψη του δημάρχου Δυμύτη…

7 days ago

Παραχάραξη ιστορίας

Μετά το πανελλήνιο κράξιμο που έπεσε στην κυβέρνηση για την παρέλαση των κυβερνητικών παραγόντων ως…

1 week ago