/

Εις πολλά έτη πρόεδρε!

4631 προβολές
6 λεπτά ανάγνωσης

Στην ευχαριστήρια επιστολή του ο επανεκλεγμένος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου μας, Φώτης Μαυρομάτης έγραψε τα εξής: «Η εμπιστοσύνη σας μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, ώστε με ανιδιοτέλεια, διαφάνεια, διαύγεια και καθαρότητα να πράττω πάντοτε επ’ ωφελεία του Δήμου και των δημοτών μας, όπως άλλωστε πράττω για 17 συνεχόμενα έτη. Το αποτέλεσμα της κάλπης σαφές, συνεχίστε σας εμπιστευόμαστε, αλλά αλλάξτε και μάλιστα το γρηγορότερο δυνατόν τα λάθη και τις παραλείψεις της παρούσας δημοτικής θητείας σας..
Μέλημα και πυξίδα μας η προστασία, η ανάπτυξη και η συνεχής βελτίωση των συμφερόντων και της ποιότητας ζωής της τοπικής κοινωνίας μας.»

Δεκαεπτά συνεχόμενα έτη πρόεδρος και θα συνεχίσει για πέντε ακόμα! Δεκαεπτά έτη να τον κατηγορεί η αντιπολίτευση ότι παραβαίνει το ρόλο του ως πρόεδρος, αφού αντί να κρατάει την ισορροπία στο δημόσιο διάλογο, μεροληπτεί απροκάλυπτα υπέρ της πλειοψηφίας. Και θα συνεχίσει για πέντε ακόμα! Εκτός βέβαια κι αν το σαφές μήνυμα της κάλπης για αλλαγή το συντομότερο δυνατόν, λειτουργήσει ως επιφοίτηση ή θαύμα και γίνει άλλος άνθρωπος και άλλος πρόεδρος!!!

Πάντως αυτό που προκαλεί εντύπωση ανάμεσα στα γραφόμενα του Μαυρομάτη είναι εκείνο το «μέλημα μας και πυξίδα μας είναι συνεχής βελτίωση των συμφερόντων της τοπικής μας κοινωνίας» Σπάνια ακούς πολιτικούς να παραδέχονται δημόσια πως υπηρετούν συμφέροντα και μάλιστα ότι έχουν σκοπό να τα βελτιώσουν κιόλας! Πώς ακριβώς σκοπεύει να βελτιώσει τα συμφέροντα της κοινωνίας; Μήπως η αλλαγή της αρνητικής θέσης της δημοτικής αρχής για τα lidl εντάσσεται σε αυτά τα πλαίσια;

Γιατί η Νάξος βοά για την συγκεκριμένη απόφαση κάνοντας λόγο για νταραβέρια κάτω από το τραπέζι με εργολάβους και μεγαλοχορηγούς που επωφελούνται από αυτό το deal-Lidl! Βέβαια αν ο κύριος Μαυρομάτης κρατήσει τις υποσχέσεις του για διαφάνεια και διαύγεια θα λειτουργήσει έτσι ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση που, αν μη τι άλλων, αφορά τα συμφέροντα όλων των δημοτών…

Αν όχι, δεν έχει λάβει το μήνυμα της κάλπης… Αν και, μεταξύ μας, όταν κάνει λόγο για την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο λαός, είναι βέβαιο ότι δεν έλαβε το μήνυμα!!!