/

Η επίλεκτη ομάδα!

499 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Όπως μας ενημέρωσε ο εμπορικός σύλλογος Νάξου, σε απόλυτο συντονισμό και συνεργασία βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες o εμποροεπαγγελματικός σύλλογος, η δημοτική αστυνομία, οι άντρες του Α.Τ. Νάξου και οι λιμενικές αρχές όσον αφορά την πάταξη του παραεμπορίου σε όλες του τις μορφές..
Θα θέλαμε, καταλήγει το δελτίο τύπου του εμπορικού, να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους παραπάνω φορείς και να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι τέτοια φαινόμενα στο νησί μας θα έχουν την κατάληξη της φωτογραφίας.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία πάνοπλοι άντρες της δίωξης παραεμπορίου ποζάρουν περήφανοι μπροστά από τη συλλογή χαντρών, χαϊμαλιών και πλαστικών μανταλακιών, τη στιγμή που το νησί έχει γεμίσει με τσιγγάνους που αλωνίζουν, Χώρα και χωριά, μαγαζιά και σπίτια ζητώντας ελεημοσύνη!!!
Πάντως πρέπει να σημειώσουμε την πρόοδο που έχει σημειώσει ο νέος πρόεδρος του εμπορικού, αν αναλογιστούμε ότι ο προηγούμενος κυνηγούσε τους πλανόδιους μικροπωλητές στις παραλίες αναγκάζοντάς τους να πέφτουν στη θάλασσα για να γλιτώσουν!!!!