/

Η μαντάμ Ζαϊρα

5083 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Ο Δήμαρχος Δυμύτης στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο απέδειξε ότι διαθέτει μαντικές ικανότητες. Μιλώντας για την αποχώρηση του κ. Σπύρου Μαθιουδάκη από την υποψηφιότητά του ως συμπαραστάτης του δημότη είπε: «Πριν λίγα λεπτά έμαθα για την αποχώρηση του κυρίου Μαθιουδάκη, ο οποίος αποχώρησε επειδή κατάλαβε ότι εδώ μέσα παίζονται κομματικά και παραταξιακά παιχνίδια!»…

Προφανώς η μαντάμ Ζαϊρα μπόρεσε και μάντεψε μέσα σε λίγα λεπτά από την ώρα που το έμαθε τον λόγο της αποχώρησης του κ. Μαθιουδάκη! Επίσης μάντεψε ότι τον έτερο υποψήφιο Πέτρο Μανδηλαρά τον έβαλε να δηλώσει υποψηφιότητα η αντιπολίτευση! Και οι μαντικές ικανότητες της δεν σταμάτησαν εκεί. Όταν ακολούθησε μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη συμπαραστάτη του δημότη, η μαντάμ Ζαϊρα μάντεψε ότι όσοι δεν ψήφισαν υπέρ ήταν της αντιπολίτευσης! Μιλάμε ότι κυριολεκτικά διαβάζει βουλωμένο γράμμα!!!!

Όσο για μας τους δημότες που για μια ακόμα φορά μείναμε χωρίς συμπαραστάτη, αφού για μια ακόμα φορά απέτυχε το δημοτικό συμβούλιο να ορίσει έναν, δεν χρειάζεται να είμαστε μάντεις για να καταλάβουμε το πόσο σοβαρά μας παίρνουν οι άρχοντες και κυρίως τον τρόπο που η δημοτική αρχή αντιμετωπίζει τα δικαιώματά μας!….