Η νέα επανάσταση

5412 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Στην επανάσταση του 1821 οι Έλληνες έδρασαν ενωμένοι κι έδωσαν από κοινού τον αγώνα για την ελευθερία. Την ελευθερία που σήμερα σύμφωνα με το ψήφισμα του ευρωκοινοβουλίου την έχουμε εντελώς χαμένη! Αφού στην Ελλάδα σήμερα δεν υπάρχει κράτος δικαίου, δεν υπάρχει ισονομία, δεν υπάρχει διάκριση εξουσιών, δεν υπάρχει καν ελευθεροτυπία!…

Και το ότι δεν έχουμε ελευθερία καθόλου δεν μας νοιάζει! Δεν αντιδράμε που οι πολιτικοί συγκαλύπτουν τα εγκλήματα τους, δεν μας θυμώνει το γεγονός ότι ψηφίζουν αντισυνταγματικούς νόμους, δεν μας εξοργίζει ότι παιδεραστές προσκείμενοι της κυβέρνησης πέφτουν στα μαλακά , ότι μας παρακολουθούν παράνομα, αλλά,  βγήκαμε από τα ρούχα μας για την νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλόφιλων!!!

Είμαστε έτοιμοι, με την ευλογία του κλήρου, να ξεκινήσουμε μια νέα επανάσταση ενάντια στους ομοφυλόφιλους, με επιθέσεις, κυνήγι και μπούλινγκ τους στους δρόμους, και παράλληλα απαγόρευση των πολιτικών που ψήφισαν το νόμο στους ναούς και στα μυστήρια της εκκλησίας!!!

Η ελευθερία της έκφρασης, αλλά και η ελευθερία που παρέχει η τέχνη δημιούργησαν την εικόνα παραπάνω , παρέμβαση στον ζωγραφικό πίνακα του Θεόδωρου Βρυζάκη, που είναι βέβαιο ότι θα εξοργίσει κάποιους από τους επαναστάτες, αφού το ίδιο έκανε και η ροζ σημαία που συμβόλιζε τους βιασμούς των γυναικών!