Η σκιώδης κυβέρνηση της ΝΔ

222 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Οι διεθνείς εξελίξεις και η εικόνα της οικονομία μας απαιτούν πολιτική αλλαγή, δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ κι έκανε τον αντιπρόεδρό της να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση αφού η πολιτική αλλαγή που υπαινίσσεται ο Μητσοτάκης θα έχει σαν αποτέλεσμα να ξανα υπουργοποιηθεί ο Γεωργιάδης!!!
Βέβαια… Όλα έτοιμα είναι για την πολιτική αλλαγή… Ήδη το μπουλούκι που έχει ανέβει στην σκηνή και δίνει την παράστασή του φαίνεται να μην ικανοποιεί ιδιαίτερα το κοινό, κι έτσι το μπουλούκι που περιμένει στα παρασκήνια την σειρά του, έχει αρχίσει και μοιράζει ρόλους…

Ετοιμαστείτε βγαίνουμε όπου να’ ναι τους λέει ο Κυριάκος και μετά κάνει τη μοιρασιά:
Να, εσύ θα κάνεις τον υπουργό υγείας, εσύ τον εργασίας και τα λοιπά και μάλιστα προβάρουν τους ρόλους τους χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ για τα διαφημιστικά τρέιλερ που αναφέρουν τι παράσταση θα δώσουν όταν βγουν να παίξουν! Και τα ΜΜΕ που πετάνε τη σκούφια τους για τέτοια θέματα ονομάζουν όλη αυτή τη διαδικασία «δημιουργία σκιώδους κυβέρνησης»!
Ε, λοιπόν για να μη διαφέρει η «Μάσκα» από τα υπόλοιπα ΜΜΕ στο σημερινό της πρωτοσέλιδο παρουσιάζεται αυτή η σκιώδη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.