/

Κάντε το τεστ

3650 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Ενωμένοι μπορούμε να φάμε και να πιούμε, θα μπορούσε να είναι η λεζάντα στην παραπάνω φωτογραφία. Αλλά το τι έφαγαν και το τι ήπιαν οι εικονιζόμενοι δεν είναι αυτό που χρίζει ανάλυσης, καθώς το ύψος του λογαριασμού δεν έγινε γνωστό, πλην κάποιων ποσών που αναγράφονται στο «Διαύγεια»!!!

Αυτό που χρίζει ανάλυσης είναι ότι οι εικονιζόμενοι είναι αυτοί που σχεδιάζουν το πρόγραμμα του συνδυασμού και μαζί το μέλλον του τόπου μας. Παρατηρήστε προσεκτικά τα πρόσωπα! Προσέξτε τα ένα-ένα και απαντήστε στα εξής ερωτήματα:

Α) Πόσα νέα πρόσωπα διακρίνετε στην φωτογραφία; Είναι τόσα ώστε να ισχυρίζεται ο Δυμύτης ότι έκανε ανανέωση του συνδυασμού του, ή οι «παλιοί» είναι οι περισσότεροι; (απάντηση εύκολη με βαθμό δυσκολίας 2)

Β) Προσπαθήστε να υπολογίσετε το μέσο όρο του Intelligence Quotient των εικονιζόμενων. Το ζητούμενο είναι γραμμένο επίτηδες στ’ αγγλικά για να μη ξέρουν οι περισσότεροι των εικονιζόμενων τι είναι! (απάντηση μέτριας δυσκολίας με βαθμό 5)

Γ) Αφού έχετε απαντήσει στα πρώτα δύο ερωτήματα, σκεφτείτε αν σύμφωνα με τις απαντήσεις που έχετε δώσει, οι εικονιζόμενοι μπορούν να συντελέσουν στην πρόοδο του τόπου ή αν είναι ικανοί να σχεδιάσουν το μέλλον σας!!!! (δύσκολη απάντηση με βαθμό 9)

Αν μετά την ολοκλήρωση των απαντήσεων συγκεντρώσατε κάτω από 5 βαθμούς ψηφίστε τους!!!!