//

Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ!

47 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Στην ταινία «ω αδελφέ πού είσαι;» ο Τζορτζ Κλούνεϊ το σκάει από τη φυλακή μαζί με δύο συγκρατούμενους του. Ένα βλαξ κι ένα πανίβλαξ. Αμέσως μετά την ελευθερία τους τίθεται θέμα αρχηγίας και ο  Κλούνεϊ προτείνει τον εαυτό του. Τον εαυτό του όμως προτείνει και ο βλαξ! Οπότε και οι δυο προτεινόμενοι αρχηγοί στρέφονται προς τον πανίβλαξ, ο οποίος δηλώνει: Εγώ παιδιά μαζί σας είμαι!!!

Αυτή η σκηνή θυμίζει τη χώρα μας την Ελλάδα και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει από τη στιγμή που οι δύο σύμμαχοι της, Ισραήλ και ΗΠΑ, τσακώνονται για το ποιος θα κάνει κουμάντο!  Και δηλώνουμε : Εμείς παιδιά με τις ΗΠΑ είμαστε  -αλίμονο- αφού ανήκουμε εις τη Δύσην από την οποία και τραφήκαμε από το σχέδιο Μάρσαλ, έχοντας ξεχάσει τα συνθήματα φονιάδες των λαών Αμερικάνοι και έξω οι βάσεις του θανάτου!

Και με το Ισραήλ είμαστε! Βέβαια όλα αυτά τα ξέρετε, αφού και τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών μπορείτε να επηρεάζετε, και αποδεικτικό υλικό από παρακολουθήσεις έχετε, και τον εξοπλισμό ο Ντίλιαν τον πούλησε στην κυβέρνηση, και όλο και περισσότερη ελληνική γη αγοράζετε προετοιμάζοντας την επόμενη εποίκιση σας, γεγονός που οδηγεί στο μέλλον η Ελλάδα να περιοριστεί σε μια στενή λωρίδα γης!!!!