/

Και στα δικά μας!

4184 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Κυκλοφόρησε τις προηγούμενες μέρες η φωτογραφία με τα τρακτέρ και φόντο τον πύργο του Άιφελ στο Παρίσι. Κάποιοι υποστήριξαν ότι ήταν φτιαγμένη… Η ίδια εικόνα εμπλουτισμένη με την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης είναι αυτή παραπάνω που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και η αφίσα της έκθεσης ΑGROTICA που γίνεται στην Θεσσαλονίκη…

Αγρότες που αγωνίζονται για την επιβίωση τους και φοιτητές που αγωνίζονται για την προάσπιση του Συντάγματος αποτελούν αυτό τον καιρό τους αντίπαλους της κυβέρνησης. Ήδη φοιτητές συνεκλήθησαν με την κατηγορία διατάραξη της ομαλής λειτουργίας νομικού προσώπου, αδίκημα που οι δικαστές κρίνουν βαρύτερο από το δικαίωμα τους στην προάσπιση του συντάγματος!

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί με τους αγρότες που θα κατηγορηθούν για παρακώληση συγκοινωνιών αδίκημα που θα θεωρηθεί βαρύτερο από το δικαίωμα τους στην επιβίωση! Έτσι με την ατμόσφαιρα να μυρίζει μπαρούτι και τους φοιτητές και τους αγρότες στο δρόμο η διακυβέρνηση της χώρας πιο πολύ με χούντα μοιάζει! Αυτό το 41% είναι που μας μπερδεύει!!!