Καλά Χριστούγεννα

274 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Φέτος τα Χριστούγεννα στη Νάξο είναι διαφορετικά. Και αυτό γιατί το στόλισμα της Χώρας είναι διαφορετικό από τις προηγούμενες φορές. Ο στόχος του φετινού στολισμού δεν είναι μόνο να δώσουμε χρώμα στις φετινές γιορτές, αλλά κυρίως να αποκαταστήσουμε τη δημόσια εικόνα του νησιού μας.

Βλέπετε τα προηγούμενα χρόνια το νησί μας διασύρθηκε από εικόνες με κακοκατασκευασμένες φάντες και άλλα στολίδια, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να γίνει viral στο πανελλήνιο! Έτσι φέτος η προσπάθεια είναι να φτιάξουμε εικόνες τέτοιες που η αισθητική τους θα είναι τέτοια που να ξεπλύνει τις παλιότερες εικόνες της ντροπής.

Η «Μάσκα» σήμερα δημοσιεύει μια τέτοια εικόνα από την πρόσφατα στολισμένη πλατεία Πρωτοδικείου, που θα μπορούσε να σταλεί σαν καρτ ποστάλ για τις γιορτές. Και βέβαια όσοι θέλουν μπορούν ελεύθερα να την χρησιμοποιήσουν και να τη στείλουν όπου θέλουν μαζί με τις ευχές τους. Στείλτε λοιπόν την Χριστουγεννιάτικη Νάξο όπου αγαπάτε και περιμένετε λίγο καιρό, γιατί σε λίγο θα έχουμε κι άλλες, ομορφότερες εικόνες του νησιού μας να προβάλλουμε…