/

Κι άμα σου μαυρίσει το μάτι;

169 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Όταν λέμε τη φράση αυτά δε γίνονται ούτε στο σινεμά, μάλλον πως δεν λαμβάνουμε υπόψη τα όσα γίνονται στα δημοτικά συμβούλια. Η δημοτική αρχή για μια ακόμα φορά τα έβαλε με τη περιφέρεια και το ΦΟΣΔΑ. Μετά το ηρωικό «Μονόν λαβέ» του Πολυκρέτη, χτες ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έκανε μια ακόμα πιο ηρωική ανακοίνωση!

Δήλωσε ο Μαυρομάτης «Φτιάξαμε ένα ΧΥΤΑ υπόδειγμα και τώρα ο κ. Χατζημάρκος τον οφθαλμιά … ήθελαν να φέρνουν απορρίμματα από άλλα νησιά στη Νάξο… Θα τα βάλουμε με όποιον να ΄ναι!» Καταρχήν, σε μια μόνο πρόταση ο Μαυρομάτης κάνει δύο λάθη, δηλαδή η λέξη οφθαλμιά σημαίνει ασθένεια των οφθαλμών και η σωστή είναι εποφθαλμιά, και επίσης η λέξη υπόδειγμα χάνει την έννοια της όταν αναφέρεται στη διαχείριση των απορριμμάτων στο νησί μας!…

Εντάξει δικηγόρος είναι ο Φώτης και δεν προκαλεί εντύπωση να παραποιεί το νόημα των λέξεων πράγμα που κάνει με επαγγελματική ευχέρεια, αλλά αυτό όμως που εντυπωσιάζει είναι η φράση «θα τα βάλουμε με όποιον να΄ναι» που δείχνει ένα τσαμπουκά τον οποίο διέθεταν όλοι οι άσχημα δαρμένοι από κάποιους που δεν ήταν όποιοι να’ ναι!!!