//

Λογοδοσία Α΄ διμήνου

3428 προβολές
5 λεπτά ανάγνωσης

Με καθυστέρηση, στις 6 Μαρτίου, αφού σύμφωνα με το νόμο αυτή πρέπει να γίνει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, θα γίνει η λογοδοσία των πρώτων δύο μηνών, της δημοτικής αρχής. Σε αυτήν την καθυστερημένη και παράνομη λογοδοσία θα παρουσιάσει η δημοτική αρχή όλες τις καθυστερήσεις και παρανομίες της…

Καθυστερήσεις όπως η καθυστέρηση λήψης μέτρων για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας, αφού ο δήμος πριν λίγων ημερών έστειλε δελτίο τύπου, απόγνωσης που ζητά από τους δημότες να κάνουν αυστηρή οικονομία, ενώ ένα μήνα νωρίτερα, ο δήμαρχος στην κοπή πίτας των ξενοδόχων δήλωνε ότι η Νάξος έχει νερά και όποιος πιστεύει το αντίθετο να το αποδείξει!

Βέβαια διέψευσε ο ίδιος τον εαυτό του με το δελτίο τύπου που ακολούθησε, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δυμύτης διαψεύδει τον εαυτό του!!! Επίσης θα παρουσιαστεί και η καθυστέρηση επισκευής των αιθουσών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάξου, η τραγική κατάσταση των οποίων παρουσιάστηκε στη Βουλή από βουλευτές του Κ.Κ.Ε!!!

Όσο αφορά τις παρανομίες που έγιναν στους πρώτους δύο μήνες η δημοτική αρχή έχει να υπερηφανευτεί για τη διάνοιξη δρόμου στο Πυργάκι και την καταστροφή αμμοθινών σε περιοχή Νatura, την αυτανάφλεξη του ΧΥΤΑ και τις διοξίνες που κατάπιαν οι κάτοικοι, και τις παράνομες χωματερές που ολοένα και αυξάνονται!!!

Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στη δημοκρατικότητα της δημοτικής αρχής δείγμα της οποίας ήταν το κλείσιμο του ληξιαρχείου στο Χαλκί, παρά τις εκατοντάδες υπογραφές για το αντίθετο των κατοίκων, αλλά και για την εντυπωσιακή παρουσίαση της γαστρονομικής μας ταυτότητας που εντέλει ναυάγησε κι ας την πληρώσαμε κούκο αηδόνι!!!

Και όλα αυτά σε δυο μόνο μήνες!!!! Έπεται και συνέχεια!!!!!