/

Μη μου τους κύκλους τάραττε!

6623 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Κανένας δήμαρχος μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να φτιάξει το νέο λιμάνι της Νάξου. Όλοι τους, ακολουθώντας την ίδια τακτική, έκαναν σχέδια ανάπτυξης του υπάρχοντος λιμανιού, τα οποία αφού δημοσιεύτηκαν, κρίθηκαν ακατάλληλα και απορρίφθηκαν!

Ο Δυμύτης Λιανός όμως δεν έκανε το ίδιο λάθος! Κράτησε κρυφά, ακόμα και από τους αντιδημάρχους του, τα σχέδια που έκανε, προφανώς σκεπτόμενος ότι αφού δεν θα τα μάθει κανείς, δεν υπάρχει περίπτωση να απορριφθούν! Κι έτσι, θα γίνει αυτός ο δήμαρχος που θα κάνει νέο λιμάνι στη Νάξο!!!

Σήμερα μάλιστα θα τεθούν προς έγκριση τα σχέδια του νέου λιμανιού στο Δ.Σ. του λιμενικού ταμείου, του οποίου πρόεδρος είναι ο δήμαρχος, κι έτσι θα φροντίσει ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου να βοηθήσει το δήμαρχο να πετύχει το στόχο του!!!

Μιλάμε ότι όλα τα έχει σκεφτεί ο Λιανός! Τι μυαλό! Τι ευφυΐα! Ο άνθρωπος πρέπει πλέον δικαιωματικά να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγάλους σοφούς!!! Για αυτό εμφανίζεται έτσι σήμερα στη “Μάσκα”.  Πρόκειται βέβαια για τρολάρισμα αφού αυτός γέρασε και μυαλό δεν έβαλε!…

Σοβαρά όμως τώρα, επειδή τα σχέδια του Λιανού προοιωνίζουν την καταστροφή της Χώρας, την καταστροφή του ιστού της πόλης και της ποιότητας της ζωής των χωραϊτών, είναι προτιμότερο αντί για αυτά να καταστραφεί η πολιτική καριέρα του Λιανού!!!