/

Μη μου τους κύκλους (τρισκα) τάραττε!

3328 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Κατάλαβες φίλε μου; Έρχεται στα καλά του καθουμένου, εν έτει 2024, η κυβέρνηση και προωθεί την πολεοδομική μεταρρύθμιση! Και τρέχει τώρα άρον-άρον ο Δυμύτης να ενημερώσει τον κόσμο για τον πολεοδομικό σχεδιασμό. Και τι είπε; Ότι καμία προηγούμενη δημοτική αρχή δεν ασχολήθηκε με το θέμα! Λες και αυτός δεν ήταν προηγούμενη δημοτική αρχή!!!

Αναγκαστικά λοιπόν ο δήμαρχος πρέπει να ξεκινήσει τον πολεοδομικό σχεδιασμό, γι’ αυτόν που εννέα χρόνια σαν αντιδήμαρχος και τέσσερα σαν δήμαρχος δεν είχε κάνει απολύτως τίποτα! Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κανένας από τους συλλόγους του νησιού, ούτε καν η αντιπολίτευση έχει κληθεί στη σημερινή πρώτη αυτή συζήτηση!!!

Φαίνεται πως κατά την προσφιλή του συνήθεια ο Δυμύτης θα πάρει το θέμα πάνω του! Αφού εκτός από φωτεινός παντογνώστης, από διαυγέστατο και οξύ πνεύμα διαθέτει και αυτογνωσία! Τέτοια που του επιτρέπει να θεωρεί πως μόνος του μπορεί να καταφέρει τα πάντα, να μη πετυχαίνει τίποτα, και να χρεώνει την αποτυχία σε όλους τους υπόλοιπους!!!

(O πίνακας δείχνει το Δυμύτη να συνεχίζει μετά από τριάντα χρόνια τις προσπάθειες του πολεοδομικού σχεδιασμού, παρά όσες αποτυχημένες προσπάθειες!)