Μasturbation Plan, φάση Β'

264 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Λοιπόν δεν χρειάζεται να περιμένετε επτά μήνες για να δείτε το Μάστερ Πλαν του λιμανιού. Το δημοσιεύει σήμερα στο πρωτοσέλιδό της η «Μάσκα» με τον τίτλο «Μasturbation Plan» που καταλαβαίνετε πως σαν τίτλος είναι πολύ πιο πετυχημένος από το Master Plan.

Όπως βλέπετε το «Μasturbation Plan» που σχεδίασα είναι εναρμονισμένο με τους στόχους του Γιαμίν που προβλέπουν περιορισμένη επέκταση υποδομών, δημιουργία εγκαταστάσεων, αλλά και λιμενική εγκατάσταση εξυπηρέτησης σκαφών αναψυχής και mega yachts.Πρόσθεσα μάλιστα κι ένα ελικοδρόμιο που θεώρησα απαραίτητο. Και μη γελάσει κανένας λέγοντας ότι ένα τέτοιο σχέδιο είναι μη πραγματοποιήσιμο γιατί θα απαντήσω πως κάθε σχέδιο που γίνεται είναι μη πραγματοποιήσιμο, και κανένα τους μέχρι σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Μόνο χρήματα ξοδεύουμε για να κάνουμε κάθε λίγο και λιγάκι Μάστερ Πλαν! Και μιλάμε για πολλά λεφτά! Τόσα που αν τα είχαμε θα είχαμε την οικονομική ευχέρεια να φτιάξουμε το δικό μου σχέδιο και να μας περισσεύανε κιόλας! Εν κατακλείδι, όπως δήλωσε και ο περιφερειάρχης κ. Χατζημάρκος, η Νάξος έχει μείνει τουλάχιστον δέκα χρόνια πίσω και ποτέ δεν αποδόθηκαν οι πολιτικές ευθύνες στους υπαίτιους! Πόσο πίσω έχουμε μείνει; Δέκα χρόνια; Και δέκα που είπε ο Γιαμίν ότι θέλουμε ακόμα μέχρι να φτιάξουμε λιμάνι; Πολύ πίσω είμαστε! Και το χειρότερο; Είμαστε πολύ πίσω στην απόδοση των πολιτικών ευθυνών όσους μας κρατούν στο παρελθόν, αντί να μας ωθούν στο μέλλον που κάποτε θα αποκτήσουμε λιμάνι. Γιαμίν και πότε!