/

Ορφανός αντιδήμαρχος παιδείας!

5001 προβολές
5 λεπτά ανάγνωσης

Το γεγονός ότι οι δημοτικοί μας άρχοντες δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα ήρθε να επιβεβαιώσει ο αντιδήμαρχος παιδείας Ηλίας Ορφανός που, ενώ ήταν από τους επικριτές της ονομασίας του ΓΕΛ Νάξου σε Μανώλης Γλέζος, εντούτοις ανήρτησε στο λογαριασμό του στο facebook ιστορικό αφιέρωμα στον μεγάλο εκλιπόντα και μάλιστα το συνόδευσε με το εξής κείμενο:

«Στο ομόφωνο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου στις  31-3-2020 είχαμε αποφασίσει, μεταξύ άλλων, τα εξής: Την ονομασία κεντρικής οδού της Χώρας Νάξου σε οδό Μανώλη Γλέζου, την έκδοση βιβλίου από το Δήμο Νάξου και μικρών Κυκλάδων που θα αναφέρεται στη ζωή και το έργο του και επίσης την κατασκευή προτομής του Μανώλη Γλέζου η οποία θα τοποθετηθεί στη γενέτειρα του, την Απείρανθο. Όλα αυτά εκτελέστηκαν αισίως ακόμα και το θέμα της προτομής έχει εκτελεστεί ήδη εδώ και καιρό. Μάλιστα ήμουν παρών στα εγκαίνια της τοποθέτησης της προτομής του στον Ιερό Ναό της Παναγίας, στην πάνω πόρτα όπως μπαίνεις στην είσοδο αριστερά…»

Εντωμεταξύ τριάμισι χρόνια αργότερα απολύτως τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει πραγματοποιήσει ο Δήμος! Ούτε οδό, ούτε βιβλίο, ούτε προτομή!!! Μια μαρμάρινη επιγραφή μπήκε στην είσοδο της Παναγίας κι αυτή με πρωτοβουλία του εκκλησιαστικού συμβουλίου!! Εκθέτει ο Ορφανός την ανυπαρξία έργου της δημοτικής αρχής και εκθέτει το δήμαρχο που για μια ακόμα φορά τον βγάζει ψεύτη!!!

Κυρίως όμως εκθέτει το δήμαρχο που τον όρισε αντιδήμαρχο παιδείας, αυτόν που δεν γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ προτομής και επιγραφής, όπως και δεν γνωρίζει ότι τις προτομές δεν τις εγκαινιάζουμε, αλλά τις αποκαλύπτουμε!!!