/

Ο Δήμος ενημερώνει

4545 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Επί σειρά ημερών οι βρύσες στον Δαμαριώνα και στο Φιλότι, σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων, έτρεχαν νερό εμπλουτισμένο με χώμα, που του πρόσδιδε και το ανάλογο σκούρο χρώμα! Γεγονός που ανάγκασε την ανάλγητη δημοτική αρχή να εκδώσει ανακοίνωση στο …Facebook (!!!) στην οποία ανέφερε ότι λόγω της αυξημένης θολότητας του νερού, συνίσταται η αποφυγή κατανάλωσης του!

Αυξημένη θολότητα! Λες και υπάρχει κάποιο όριο στη θολότητα του νερού που βασική ιδιότητα του είναι η διαύγεια… Αλλά τι να περιμένεις από μια δημοτική αρχή που εξαιτίας της, αυξημένη θολότητα υπάρχει ακόμα και στο Δι@ύγεια; Αμέ το άλλο; Συνίσταται, γράφουν, η αποφυγή κατανάλωσης του νερού! Μια απλή σύσταση για το νερό που είναι άκρως επικίνδυνο για την υγεία;

Φαίνεται ότι το δόγμα του αρμόδιου αντιδημάρχου Μαυρομάτη να «κρατάμε χαμηλούς τόνους» το κάνει πράξη η δημοτική αρχή!!!! Γιατί από την ανακοίνωση της δημοτικής αρχής καταλαβαίνει κανείς πως μέσα σε δύο αράδες γίνεται μια γελοία προσπάθεια υποβάθμισης του προβλήματος! Στην πραγματικότητα όμως γίνεται μια σοβαρή υποβάθμιση της δημοτικής αρχής (λες κι έχει πιο κάτω!) η οποία όχι μόνο αποποιείται των ευθηνών της, αλλά και αδιαφορεί εγκληματικά σε θέμα δημόσιας υγείας!!!