/

Ο ηγέτης της επανάστασης!

4054 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Σε μια νέα επανάσταση ηγείται πλέον ο καπετάν Δυμύτης! Μετά από την αποτυχημένη επανάσταση ενάντια στον ΦΟΔΣΑ, τις απώλειες της οποίας ακόμα πληρώνουμε, σήκωσε και το λάβαρο της επανάστασης και μάλιστα ολόκληρης της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων νοτίου Αιγαίου ενάντια στην διαχείριση των παραλιών, αιγιαλών από το κράτος!

Δίκαιος αγώνας αν σκεφτεί κανείς με ποιο τρόπο διαχειρίστηκε ο Δήμος τις παραλίες μας τόσα χρόνια που τις άφησε χωρίς καμία προστασία, με τις αμμοθίνες να καταστρέφονται, τις θαλάσσιες χελώνες να δολοφονούνται, με τις πλάκες από το βυθό να ξεριζώνονται και πάνω από όλα που τις άφησε ένα ολόκληρο χρόνο χωρίς ναυαγοσώστες!

Αν θέλει να πετύχει ο καπετάν Δυμύτης στην νέα του επανάσταση και να διατηρήσει το έλεγχο των παραλιών και μαζί τον έλεγχο των ψηφοφόρων που επωφελούνται με αυτό το καθεστώς, να στείλει στο αρμόδιο υπουργείο τις συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς στα πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ.

Να ακούσουν στο υπουργείο τις δηλώσεις του όπως: «Πάνε και βάζουνε ομπρέλες σε παλαβά σημεία!» ή «Ένας κάτοικος έκανε κουμάντο στις μπουλντόζες για το πώς να μεταφερθούν οι αμμμοθίνες» και τότε θα καταλάβουν το πόσο σοβαρός είναι ο ηγέτης της επανάστασης της ΠΕΔ και θα άρουν αμέσως το νόμο!!!!