/

Ο Κωλοσ σος της Νάξου!

3232 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Έφτασε λοιπόν στο τέλος της η τετραετία που δήμαρχος Νάξου & μΚ ήταν ο Δυμύτης Λιανός…  Ο πιο δημοκράτης δήμαρχος, που επίσημα αποκήρυξε την αριστερά στο όνομα του Μανώλη Γλέζου, που κυνήγησε την ελευθεροτυπία με εξώδικα στα ΜΜΕ, που αγνόησε επιδεικτικά τα προβλήματα των δημοτών, που προσπάθησε να φιμώσει κάθε αντίθετη άποψη, και που υποτίμησε ακόμα και την αντιπολίτευση λέγοντας ότι δεν κάνουν ούτε για κοινοτάρχες!!!

Ο δήμαρχος που επί των ημερών του σημειώθηκαν οι περισσότερες περιβαλλοντικές καταστροφές, παρανομίες, παραβιάσεις και καταπατήσει! Που επί των ημερών του τα σκουπίδια, τα μπάζα έφτασαν στο αποκορύφωμά τους, σε αντίθεση με τον πολιτισμό και την ποιότητα της ζωής μας που καταβαραθρώθηκαν!..

Και τώρα αυτές τις τελευταίες στιγμές της θητείας του, αγωνίζεται για να επανεκλεγεί για να συνεχίσει το «έργο» του μοιράζοντας υποσχέσεις, σαν ακάλυπτες επιταγές… Πράγμα παράλογο αν σκεφτεί κανείς ότι για το μόνο που βεβαιωθήκαμε αυτά τα τέσσερα χρόνια είναι ότι ο Λιανός δεν λέει ποτέ αλήθεια! Αν υπήρχε κλίμακα στο ψέμα, τότε τα ψέματα έπρεπε να μετρούνται στην κλίμακα Λιανός!!!!

Μετά από όλα αυτά δικαιωματικά η «Μάσκα» του έφτιαξε το άγαλμα στο λιμάνι της Νάξου, που τον δείχνει να κρατάει το πεπόνι και το μαχαίρι, σύμβολα της αλαζονείας και της έπαρσης που τον διακρίνουν!!!