/

Ο Ταμτάκος της προσφοράς!

3617 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Παρέμβαση στον ραδιοφωνικό σταθμό «η φωνή του Αιγαίου» έκανε ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Ηλίας Ορφανός, κατά την οποία απείλησε με μηνύσεις τόσο τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς όσο και τον ίδιο τον σταθμό! Συνεχίζοντας έτσι ένα γαϊτανάκι απειλών, εξώδικων και μηνύσεων που οι δημοτικοί μας άρχοντες έχουν ξετυλίξει ενάντια σε όποιο δημότη, δημοσιογράφο και μέσο μαζικής ενημέρωσης, τολμήσει να τους ασκήσει κριτική!

Θεώρησε λοιπόν ο κύριος Ορφανός προσβλητικά για την προσωπικότητά του τα όσα ακούστηκαν για αυτόν στο ραδιόφωνο, και παρουσίασε ο ίδιος τον εαυτό του ως ένα άνθρωπο που έχει προσφέρει πάρα πολλά στον τόπο μας… «Έκανα τα σχολεία του νησιού κολέγια» δήλωσε σε ένα κρεσέντο ατομικής ευαρέσκειας σε μια έξαρση εγωκεντρισμού και αυτοθαυμασμού!

Χρησιμοποιώ εσκεμμένα αυτές τις λέξεις για να περιγράφω τη δήλωση Ορφανού γιατί αν κρίνω από το γεγονός ότι δεν γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ προτομής και επιγραφής, αποκλείεται να γνωρίζει τις έννοιες των παραπάνω λέξεων, άρα γλιτώνω τη μήνυση!

Τέλος πάντων, και για να τελειώνουμε κύριε Ορφανέ, μιας και έχετε προσφέρει τόσα πολλά στη Νάξο, περάστε από το ταμείο να πληρωθείτε για τις υπηρεσίες σας, γιατί έτσι κι αλλιώς η θητεία σας, αλλά και αυτών που σας όρισαν αντιδήμαρχο, λήγει σε τρεις μήνες!!!!!