/

Ο Φώτης σε νέες περιπέτειες!…

6642 προβολές
3 λεπτά ανάγνωσης

Επιτέλους! Μια παράσταση στον φυσικό της χώρο! Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Πέμπτης ήταν η πρώτη, μετά από τρία χρόνια, που έγινε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του δημοτικού μας συμβουλίου!!!

Και όταν λέμε ειδικά διαμορφωμένη εννοούμε τόσο τον τεράστιο χώρο που καταλαμβάνει το δημοτικό συμβούλιο και το προεδρείο του, όσο και την διακόσμηση με το Δία και τον Ποσειδώνα να αιωρούνται πάνω από τα κεφάλια του Μαυρογιάννη, του Μητσάκου, του Ορφανού, του Παντελιά, του Κατσαρά και των άλλων προσωπικοτήτων του νησιού μας!!!

Όσο για την συζήτηση που διεξήχθη, στο εν λόγω συμβούλιο, αυτή ξεκίνησε με βρισιές, αλληλοκατηγορίες και τη …μικρή Λουλού, την οποία ο πρόεδρος του συμβουλίου, Φώτης Μαυρομάτης, διαβεβαίωσε ότι δεν …την παίζει!!!

«Δεν παίζω τη μικρή λουλού» διατράνωσε ο Μαυρομάτης, ξεκινώντας έτσι συνειρμούς για  ποια είναι η μικρή λουλού, που δεν παίζει! Κι όταν μια συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου ξεκινάει με τέτοιες ατάκες, καταλαβαίνει κανείς πώς μπορεί να εξελιχτεί ή και να τελειώσει!!!