/

Περί αιγιαλών και γελοίων

5996 προβολές
4 λεπτά ανάγνωσης

Τα πορίσματα που έβγαλε η αυτοψία που έγινε από δημοσιογράφους του ειδησεογραφικού ιστότοπου news247 στις παραλίες του νησιού μας ήρθαν να μας γνωστοποιήσουν αυτά που μας είναι ήδη γνωστά. Δηλαδή ότι δεν τηρούνται οι όροι παραχώρησης και οι ομπρελοξαπλώστρες καταλαμβάνουν πολύ περισσότερο χώρο από όσο ο νόμος προβλέπει, πως η δημοτική αρχή συμβάλλει τα μάλα στην καταστροφή των αμμοθινών και του περιβάλλοντος γενικότερα, και πως η Νάξος για μια ακόμα χρονιά έχει μείνει χωρίς καθόλου ναυαγοσώστες, με αποτέλεσμα να απολέσει τρεις γαλάζιες σημαίες!

Και βέβαια αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιο πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ προβάλει τα κακώς κείμενα του νησιού μας. Αυτό πάντως που ίσως δεν γνωρίζουν οι δημοσιογράφοι που μας επισκέπτονται είναι ότι τόσο ο δήμαρχος, όσο και ο αντιδήμαρχος τουρισμού είναι ξενοδόχοι. Δηλαδή επαγγελματίες του τουρισμού. Του τουρισμού που λένε ότι είναι η βαριά βιομηχανία του τόπου μας και που εξαιτίας τους είναι βαριά τραυματισμένος!!!

Από την πλευρά τους πάντως Δυμύτης και Τρίχας διατείνονται πως εσκεμμένα κάποιοι με τα γραφόμενα τους δυσφημούν το νησί μας. Αλήθεια όμως,  ποιος ευθύνεται για τη δυσφήμιση της Νάξου οι δημοσιογράφοι που κάνουν τη δουλειά τους ή ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος που δεν κάνουν τη δική τους;